Gránit 2007 Kft.

Sirkő Veszprém

70 éves múlt

Több mint 70 éves hagyományokkal rendelkező vállalkozásunkat a nagyszüleimtől vettem át, amit a nagyapám, Hárshegyi Nándor alapított 1946-ban. Halála után nagymamám, Hárshegyi Nándorné vezette a céget. Nagyszüleim széles körű szakmai tudására, tapasztalataira alapozva kezdtem el ezt a munkát 1999-ben.

Azóta folyamatosan fejlesztem, a legmodernebb technológiát képviselő gépparkot alkalmazva.

 

napjainkban

Mostanra kőfaragó műhelyünk a legújabb technikákkal, gépekkel felszerelt, hogy precíz, jó minőségű, minden elvárásnak megfelelő kőfaragásokat készíthessünk, a megrendelő elvárásainak megfelelően.

Mára a kőfaragásban számunkra nincs lehetetlen.

2007 óta hatalmas fejlődés

2007-ben alapítottuk a Gránit 2007 KFT-t. Síremlékek készítése mellett belsőépítészeti kőmunkák (konyhapultok, oszlopok, kandallók, mosdólapok, ablak párkányok, lépcsőburkolatok) készítését is vállaljuk többféle anyagból, akár márványból vagy mészkőből is.

kövek a világ minden tájáról

Köveink színei a fehértől a feketéig számtalan variációban választhatóak. Cégünk saját importot bonyolít le, termékeinket Indiából, Kínából és Olaszországból szerezzük be.

A közvetlen import miatt áraink rendkívül versenyképesek, és a 350-400 db-os raktárkészlet miatt gyors kiszolgálást tudunk biztosítani.A sírköveket saját magam, saját kezűleg készítem, viszonteladással nem foglalkozom. Éppen ezért bátran elmondhatom, hogy a megrendelőink egyedi különleges igényeit is ki tudjuk elégíteni számos egyedi faragott síremlékkel.

hatalmas raktárkészlet

Telephelyünkön több mint 350 féle sírkő tekinthető meg, széles szín és formaválasztékban.

Anyagválasztékunk főleg gránitból, márványból és mészkőből áll.
Elsősorban gránitból készítjük termékeinket. Ez az anyag örök-életű, fénytartó, időtálló.

természetesen egyedi…

Különlegességét, egyediségét az a tulajdonsága adja, hogy a természetben két azonos színű nem található.

belsőépítészet és design…

Sírkő Veszprém - GRÁNIT 2007 Kft. - Andó Csaba kőfaragó mester
Sírkő Veszprém - GRÁNIT 2007 Kft. - Andó Csaba kőfaragó mester